Άντρας νεκρός σε τροχαίο στην Ποσειδώνος - Οι αρχές αναζητούν τον οδηγό που τον χτύπησε



Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, όταν ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Οι αρχές ψάχνουν για επιπλέον πληροφορίες, καθώς το θύμα είναι αγνώστων στοιχείων, ενώ το όχημα που τον χτύπησε έφυγε γρήγορα από το σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το θύμα είναι μεταξύ 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι (σορτς) και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων του ανωτέρω παθόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, στα τηλέφωνα 210-9542093 και 210-9542001.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.