Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής ειδικών για να συζητήσεις τα μέτρα για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

 Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα προκειμένου να κάνει την σχετική εισήγηση στην κυβέρνηση για το Πάσχα.
Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα το απόγευμα για την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, προκειμένου να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.
Η τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα πραγματοποιηθεί στις 16:30, αντί για αύριο και θα αξιολογηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα.
Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να συνεδριάσει η ολομέλεια της επιτροπής, ώστε να γίνουν οι σχετικές εισηγήσεις των ειδικών στην κυβέρνηση.

 https://sputniknews.gr/

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.