ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ ???




ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ ???

Με αυτόν τον τρόπο και λόγο,  πολλοί νέοι εχτές σε πλατείες και στην Αθήνα, στου Ψυρρή μια που ασυνείδητα από αρχαιοτάτων χρόνων, εκεί είναι το αντιστασιακό πεδίο δράσης κατά των κυβερνώντων  καταχτητών  όπου έγινε χαμός από τους νέους που βγήκαν για να διασκεδάσουν  με ποτά take away αγνοώντας φυσικά τις αποτυχημένες και βλαπτικές απαγορεύσεις της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων. 
 και μην ακούσουμε πάλι κάτι τύπους φαφουτιάρηδες να λένε οτι θα μας κολλήσουν οι πιτσιρικάδες του Ψυρρή ,,με τι ρεεεε με τηλεπάθεια σαν τον ΛεΠα.

 ,,,ΦΑΦΟΥΤΟΚΟΥΡΜΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ,,ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ,,,

Οι νέοι  μιλούσαν σε ομάδες λέγοντας 
«καραντινάκιδες πονάτε;»
 απευθυνόμενοι προφανώς σε κυβέρνηση,  λοιμωξιολόγους και φιλοκυβερνητικά, τα οποία πλέον στηρίζουν εμμονικά τα lockdown, με τους 7.400 νεκρούς σε 5 μήνες.

Η κυβέρνηση όμως μάλλον «πόνεσε και  έστειλε την αστυνομία για να τους διαλύσει!
Την ομάδα Δέλτα  να τους κόψει πρόστιμα, η οποία έκανε την επανεμφάνισή της μετά από τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης. 

Αρκετοί ήταν οι νέοι που τιμωρήθηκαν επειδή διασκέδαζαν με πρόστιμα για μάσκα και μη αποστολή SMS. ΕΤΣΙ ΈΜΜΕΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΤΙΘΑΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΥΝΟΧΕΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ,,
,,Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ,
,ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ..

..καραντινακιδες πονατε???..

ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ  ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΣ
 ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ  



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.