Συγκλονίζει ο αδερφός του νεαρού που έπεσε για τον Σταυρό στα Θεοφάνια και τραυματίστηκε σοβαρά


Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη που Βούτηξε στα νερά για το Σταυρό στην Αμάρυνθο ως τάμα που είχε για τον αδερφό του Σταυρο, που είναι σοβαρά άρρωστος με λευχαιμία

Ο αδερφός του Γιάννη, ο Στέργιος Δαμιανός μίλησε την Μεγάλη Τετάρτη σε κανάλι:Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τι είναι ο Γιάννης για μένα. Κάθε άνθρωπος που νιώθει αυτόν τον δεσμό αίματος θα με καταλάβει

Θέλοντας να τηρήσει το έθιμο και για άλλους λόγους, ίσως κάποιο τάμα που είχε κάνει για εμένα λόγω της λευχαιμίας που περνάω, αποφάσισαν να τηρήσουν το έθιμο στην Αμάρυνθο. Έκανε πολλές κινήσεις που δεν τις ήξερα, επισκεπτόταν μοναστήρια και εκκλησίες και δεν μου τα έλεγε για να μην με στενοχωρήσει.

Από εκείνη τη στιγμή, η μάνα μου βλέπει δύο παιδιά να παλεύουν στα νοσοκομεία. Ο Γιάννης εξ’ αρχής αντιλήφθηκε τι συνέβη στο σώμα του, από τη στιγμή του τραυματισμού. Έπεσε στο νερό και έμεινε μέσα, δεν ένιωθε κάτι. Έγινε το χειρουργείο την ίδια ημέρα, αποσυμπιέστηκε ο νωτιαίος μυελός, καθαρίστηκε το οίδημα και από εκείνη την ημέρα έμεινε στην εντατική 55 ημέρες. Αγωνιούσα για το πότε θα ανοίξει τα μάτια του. Περιμέναμε πώς και πώς να βγει, δεν πίστεψα στιγμή ότι δεν θα βγει».

Μέσω του αδερφού του, ο Γιάννης έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μεγάλο κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε...


φωτογραφια απο το ιντερνετ 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.