Συνάντηση Μητσοτάκη -Στουρνάρα με γεύμα εργασίας για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.


Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης και ο κεντρικός Τραπεζίτης Γ.Στουρνάρας  ειχαν συνάντηση και γεύμα εργασίας μες κύριο θέμα τις τρέχουσε οικονομικές και τραπεζικές εξελίξεις..

 Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν και στο σχέδιο ΗΡΑΚΛΗΣ II μέσω του οποίου θα επισχειρήσεις η κυβέρνηση να μειώσει  το αργότερο έως το τέλος του 2022 τα ΝPE’S σε μονοψήφιο αριθμό σε όλες τις συστημικές τράπεζες.

Επίσης συζητήσανε το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που θα υποβάλλουν στην Ε.Ε,

Παράλληλα, τα «κόκκινα» δάνεια, ο νέος πτωχευτικός, καθώς και η ολιστική αντιμετώπιση προβληματικών δανείων και αναβαλλόμενου φόρου, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιάννη Στουρνάρα.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.