Συνέχεια στις απελάσεις διπλωματών. Η Εσθονία αυτην την φορά απέλασε Ρώσο διπλωμάτη.


 Μετά την Λεττονία την Λιθουανία, τώρα και η Εσθονία απελαύνει Ρώσο διπλωμάτη μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα λοιπόν με το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας  νωρίτερα, σήμερα Παρασκευή,αποφάσισε να απελάσει έναν Ρώσο διπλωμάτη ως ένδειξη αλληλεγγύης προς την Τσεχική Δημοκρατία
«Σήμερα η Εσθονία απέλασε έναν Ρώσο διπλωμάτη ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Τσεχική Δημοκρατία μετά την έκρηξη του 2014 στο Vrbetice. Αυτή η δράση της Ρωσίας παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, υπονομεύει την ευρωπαϊκή ασφάλεια και σταθερότητα και είναι απαράδεκτη» ανέφερε το υπουργείο.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα απάντησε ότι «Οι αρχές αυτών των χωρών δεν πρέπει να έχουν αμφιβολίες για την απάντησή μας. Οι διπλωμάτες τους μπορεί ήδη να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ποιος θα πρέπει να ετοιμάσει τις βαλίτσες του»,
Η Ρωσία σίγουρα θα απαντήσει στις χώρες της Βαλτικής που έχουν αποφασίσει να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες, δήλωσε Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.