Υπόθεση Φουρθιώτη.Ένωση συντακτών, μήνυση για πλαστή ταυτότητα...Φάκελος στην Βουλή Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε ζητήσει διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη με πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, ενώ η Ένωση έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης φτάνει στον εισαγγελέα ακόμα μία υπόθεση για τον Μένιο Φουρθιώτη, αυτή τη φορά από τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνστατίνο Τασούλα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε υποβάλλει τον Φεβρουάριο αίτημα για διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.
Σημειώνεται ότι η ΕΣΗΕΑ προχωρά ήδη σε αναφορά στον εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί πώς βρέθηκε στην κατοχή του Μένιου Φουρθιώτη δημοσιογραφική ταυτότητα παρότι δεν είναι μέλος της.

Παρότι το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη δεν είχε γίνει δεκτό και κατά πληροφορίες δεν επρόκειτο, η Βουλή με εντολή του Προέδρου Κωνσταντίνου Τασούλα, συγκέντρωσε όλα τα αιτήματα και τα έγγραφα του τηλεπαρουσιαστή και διαβιβάζει τον φάκελο στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω. 

Με πληροφορίες από sputniknews.gr

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.