Τουρκία: Η μεταποιητική δραστηριότητα τον Μάρτιο ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ αρα πως θα καταρρευσει η λιρα ??

 Τουρκία: Ενισχύθηκε η μεταποιητική δραστηριότητα τον Μάρτιο

 Τουρκία:  Η μεταποιητική δραστηριότητα τον Μάρτιο ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ αρα πως θα καταρρευσει η λιρα  ??

Επειδη μερικοι αναρωτιουντε το παιζουν και επιστημονες οικονομολογοι ,,

ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ,??Μα αν ητανε πραγματικα οικονομολογοι και οχι χαρβαρτοι και τραπεζατοι θα ξερανε απλα οτι η παραγωγη ειναι το χρημα και αμα παραγεις εισαι το χρημα ,,,

Εκτος αν εισαι στην Ελλαδα που ο παραγωγος ειναι εχθρος του κρατους μονο τα λαμογια και οι τραΠΕΖΙΤΕς ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ,,,ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ οι πολιτικοι τελικα δεν ξερουν τι σημαινει παραγωγη αλλα πως τρωνε την παραγωγη γενικα


Η τουρκική μεταποιητική δραστηριότητα αυξήθηκε τον Μάρτιο καθώς οι νέες παραγγελίες άρχισαν να βελτιώνονται, ενώ η ανάπτυξη στην παραγωγή και στην απασχόληση συνεχίστηκε στη μεταποίηση.

Οι υψηλότερες νέες παραγγελίες και η προσθήκη νέων γραμμών παραγωγής στήριξαν την αύξηση στην παραγωγή, αν και οι ελλείψεις σε εφοδιασμό πρώτων υλών απέτρεψαν έναν ισχυρότερο ρυθμό αύξησης.

Ο χρόνος παράδοσης των προμηθευτών επιμηκύνθηκε και οι ελλείψεις προσφοράς πρόσθεσαν στις πληθωριστικές πιέσεις καθώς και η εξασθένιση της τουρκικής λίρας στο τέλος του α΄ τριμήνου.

Η κατακόρυφη αύξηση των τιμών πληθωρισμού αποδίδεται κυρίως στα θέματα πρώτων υλών και στις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ιστοριών.

Οι επιχειρήσεις συνέχισαν να προσλαμβάνουν περισσότερο προσωπικό, με τις επενδύσεις, τις νέες γραμμές παραγωγής και τις υψηλότερες απαιτήσεις παραγωγής να αναφέρονται ως παράγοντες που στηρίζουν τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.