Άδωνις υπέρ Συμφωνίας Πρεσπών,,,Βασιλικότερος του Βασιλέως...

 

 
Συγκλονιστική η σημερινή παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής, υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, «γιατί δεν γίνεται νέος Σαμαράς και να ρίξει την κυβέρνηση για την Μακεδονία», ο υπουργός ανάπτυξης ξεδίπλωσε μία τρομερή επιχειρηματολογία υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, που όμοια της δεν είχε χρησιμοποιήσει ούτε ο Νίκος Κοτζιάς!

Αφού όσοι τον άκουγαν, έτριβαν τα μάτια τους για να δουν εάν όντως μιλά ο Γεωργιάδης και όχι ο Κοτζιάς, και καθάριζαν με τα δάχτυλα τα αυτιά τους για να βεβαιωθούν ότι άκουγαν σωστά.

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής:


https://www.newsbreak.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.