ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ!


Τα αδέλφια Πιπερίδη που κέρδισαν τον διαγωνισμό, αντί 10.080.000 ευρώ, μεταβίβασαν το μεγαλύτερο μέρος της SWISS MED σε εταιρεία προσώπου που συνδέεται με συγγένεια α' βαθμού, με τον Άγγελο Γιαννακόπουλο, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη γνωστή αλυσίδα φούρνων «Το χωριάτικο». Ερωτήματα πλέον δημιουργούνται,  για το εάν  τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την εταιρεία ήταν από την αρχή εμπλεκόμενα  και στον σχετικό διαγωνισμό.

Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος  έγινε γνωστός όταν κατηγορήθηκε ως ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου ροζ κυκλώματος που έδρασε στη χώρα. Ο επονομαζόμενος και «βασιλιάς του στριπτίζ» συνελήφθη δύο φορές, το 2007 και το 2010, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καταθέτοντας 200.000 ευρώ εγγύηση. 
Το 2018 η υπόθεση πήγε στο Εφετείο και σε αντίθεση με την πρώτη υπόθεση για την οποία πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης τέσσερις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο επιχειρηματίας στον τομέα της αρτοποιίας, Άγγελος Γιαννακόπουλος, τώρα το Δικαστήριο κατέληξε ομόφωνα στην απαλλαγή των κατηγορούμενων λόγω της απουσίας των μαρτύρων.

Με πληροφορίες από newsbreak.gr, dikastiko.gr, ΓΕΜΗ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.