Πέθανε ο πρίγκηπας Φίλιππος



Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε πως πέθανε σήμερα ο πρίγκηπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών και ενώ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.
Ο Δούκας του Εδιμβούργου πέρασε τις τελευταίες μέρες του στο Κάστρο του Γουίνδσορ με τη σύζυγό του μετά από 28 ημέρες νοσηλείας, στο νοσοκομείο που είχε εισαχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου λογω καρδιολογικου προβλήματος.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε το θάνατο του συζύγου της το μεσημέρι της Παρασκευής.
«Με βαθιά θλίψη, η Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας ανακοινώνει το θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, του Βασιλείου Υψηλοτάτου Πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Εδιμβούργου».

«Ο βασιλιάς , πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν εν εύθετω χρόνω. Η Βασιλική Οικογένεια ενώνεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να πενθήσει την απώλεια του» αναφέρει δήλωση του Παλατιού του Μπάκινγχαμ.
It is with deep sorrow that Her Majesty The Queen has announced the death of her beloved husband, His Royal Highness The Prince Philip, Duke of Edinburgh. His Royal Highness passed away peacefully this morning at Windsor Castle.
Εικόνα

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.