ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΕΝΔΙΑ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Η επίσκεψη Δένδια στην Τουρκία και οι συναντήσεις του με τον Ερντογάν και τον Τούρκο Υπέξ καθώς και τα αποτελέσματα της προκάλεσαν σε πολλούς μια ευχάριστη έκπληξη.

 Το γεγονός ότι για πρώτη φορά Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών μέσα στην ίδια την Τουρκία έθεσε τα θέματα που μας αφορούν χωρίς περιστροφές , χωρίς να κρυφτεί μέσα απο ευχολόγια , διατύπωσε με σαφήνεια τις πάγιες ελληνικές θέσεις, δεν ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους.

Γι' αυτούς όμως που γνώριζαν η επίσκεψη αυτή ,την συγκεκριμένη χρονική στιγμή , έδωσε ένα στίγμα, ένα μήνυμα.

Ο Δένδιας πήγε απόλυτα προετοιμασμένος,,,Με έγγραφα αλλά το πιο σημαντικό με ένα βιβλίο παραμάσχαλα,,,Του Προκόπη Παυλόπουλου. Ένα βιβλίο που εξέδωσε την πριν λιγες  εβδομάδες και που μέσα  αναφέρει επακριβώς τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία, σε νομικά θέματα δικαίου,,,

Μην ξεχνάμε ότι ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ακραιφνής Καραμανλικός, ακολουθεί πιστά την γραμμή Καραμανλή στα εθνικά θέματα γιαυτό και ο Κυριακος Μητσοτακης δεν τον ήθελε και διάλεξε αντ' αυτού την άχρωμη τωρινή Πρόεδρο ..

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Δένδιας συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρέσβη Πάιατ και δήλωσε ότι θα πράξει αυτά που αναφέρει μέσα στο βιβλίο ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αναφέρει  να το μελετήσει η αμερικάνικη ηγεσία, να συνεννοηθεί  με την Καμάλα και αν συμφωνείτε πάω Τουρκία και εφαρμόζουμε από κοινού ότι λέει το βιβλίο, συμβουλευτείτε και εκεί νομικούς να δούμε αν είναι σωστά.Μετά από 3 μέρες καλείτε στην αμερικανική πρεσβεία και του λένε,,,, προχώρα είναι σωστά.

 Και με την συγκατάθεση της αμερικανικής ηγεσίας, ο Δένδιας πάει στην Τουρκία,,Με μια διαφορά, ότι γνωρίζοντας τα κόλπα των  οθωμανών και των γερμανών φίλων τους όταν βγαίνουν έξω από κάθε συνάντηση ,λένε ότι θέλουν να πουν και κάθε φορά κινούνται έτσι,,, για εντύπωση,,,ο Δένδιας ,ξεμπροστιάζει και  ξεγυμνώνει τον Τσαβούσογλου. 

Με αυτόν το τρόπο ο Δένδιας ανάγκασε τη Τουρκία να δηλώσει με ποια πλευρά είναι,,, με τον Πούτιν ηη την Αμερική;; Κ η Τουρκία δηλώνει ,,,με το Νάτο που ουσιαστικά διοικείται απο γερμανικό τσιράκι , τον Στόλτενμπεργκ. Ο Δένδιας μίλησε λοιπόν με την   σύμφωνη γνώμη της Αμερικής.


Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν έχει χαραχθεί ενιαίο μέτωπο Σαμαρά Καραμανλή που είναι σε πλήρη αντίθεση με την προδοτική πολιτική Σημίτη ..Και τις πολιτικές Μαδρίτης -Ελσίνκι...

 Βέβαια την ώρα που έδινε την μάχη ο Δένδιας στην Τουρκία κάποιοι  φρόντιζαν εδώ και τον κάρφωναν πισώπλατα γιατί ο Δένδιας ουσιαστικά και έμπρακτα στηρίζει το δόγμα Καραμανλή

Δεν είναι τυχαίο ότι βγήκε πριν λίγες ωρες και μεσα στην βουλη μας  ο πολέμιος του Καραμανλή ο ΑδΩΝΗΣ και ανέφερε ότι όποιος δεν δεχθεί και υποστηρίξει την συμφωνία των Πρεσπών είναι προδότης και με αυτήν την δήλωση στέλνει και ένα μήνυμα εκεί που θέλει και πρέπει ότι να μην φοβάστε υπάρχει ακόμα μια συνάντηση Ερντογάν Μητσοτακη  και θα πέσουν οι τόνοι, θα μαλακώσουν όλα.

Και η αμερικανική πλευρά είναι οργισμένη με  ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΚΕΣ  τις ΜενδΩΝΕΣ, ΠελΩΝΕΣ που φέρνουν στο φως τα βρισίδια που έριχναν στους Καραμανλή Σαμαρά.ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΔΕΙΝΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ 

Και μην ξεχνάμε επίσης ότι η ένταση στην Ουκρανία όσο και σοβαρή να φαίνεται γίνεται για να πιέσουν την Τουρκία να δούνε όπως είπαμε με ποιά πλευρά είναι,,,Ουσιαστικά η Τουρκία διάλεξε ΝΑΤΟ δηλαδή την Γερμανία,,,και ξεμπροστιάστηκε με αυτόν τον τρόπο ο Στόλτενμπεργκ.

Δεν είναι τυχαίο επίσης το γεγονός ότι ο πρώην Πρόεδρος Τράμπ ανέφερε και έδειχνε την Γερμανία όταν έλεγε ότι δεν πληρώνει τίποτα στο ΝΑΤΟ αλλά το ΝΑΤΟ την στηρίζει ,,γιατί την πληρώνουν φτωχά κράτη και και κονομάει γερά αυτή..Ο Στόλτενμπεργκ ουσιαστικά είναι παιδί των Γερμανών.Η Γερμανία δεν εξοπλίζεται βάσει των διεθνών συνθηκών αλλά η Νορβηγία έγινε αστακός εξοπλιστικά , χάρις στα γερμανικά εξοπλιστικά προϊόντα,

Τώρα όσον αφορά για την Τουρκία αλλά και την Νορβηγία  οι Γερμανοί τους βάλανε να δηλώνουν ότι είναι με την πλευρά του ΝΑΤΟ για να μπορούν να κλείνουν συμφωνίες με τους Ρώσους γιατί με την κρίση στην Ουκρανία και με τον φόβο μήπως ανέβει το πετρέλαιο,,,,τελειώσουν από ενέργεια ,,στράφηκαν στους Ρώσους,,,στροφή προς Ανατολάς ..όπως και ο Χίτλερ κάποτε ,,,


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.