Βαρουφάκης κατά Ντάισελμπλουμ... ξανα


Το κούρεμα των φορολογικών χρεών των ολλανδικών εταιρειών προτείνει ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, λόγω πανδημίας. Πώς το σχολιάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν άφησε να πέσει κάτω η πρόταση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για κούρεμα των φορολογικών χρεών των ολλανδικών επιχειρήσεων λόγω πανδημίας, πρόταση που ξυπνά μνήμες από το 2015 και τη διαπραγμάτευση της χώρα μας για τη διευθέτηση του χρέους.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 χαρακτήρισε τον πρώην επικεφαλής του Eurogroup ως «ανεκδιήγητο» και ως «Στρατηγό Σκόμπι».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ο ανεκδιήγητος Γερούν, ο Στρατηγός Σκόμπι του Μνημονιακού Τόξου, τώρα ζητά βαθύ κούρεμα χρέους - για τις Ολλανδικές εταιρείες βέβαια. Να τον χαίρονται οι Βάστα Γερούν που, μαζί του, ανάτρεψαν τον αγώνα μας για έξοδο της Ελλάδας από την Χρεοδουλοπαροικία».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.