Πέθανε ο Βασίλης Σεβαστής πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

 


Ο Βασίλης Σεβαστής δεν κατάφερε να βγει νικητής στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του και έχασε τη μάχη με την COVID19.

Ο παλαιός πρωταθλητής και προπονητής του στίβου, από το 1997 μέχρι και σήμερα κρατούσε τα ηνία του κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα καθώς, επί σειρά ετών, υπήρξε είτε πρόεδρος, είτε γενικός γραμματέας στον ΣΕΓΑΣ.

Ο Βασίλης Σεβαστής γεννήθηκε στην Κάλυμνο και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό επειδή ήταν ιδιαίτερα ψηλός (1,92μ.). Ως αθλητής του Πανιωνίου, υπήρξε κορυφαίος δεκαθλητής στην εποχή του. Από το 1969 έως το 1974 ήταν πρωταθλητής Ελλάδος. Το 1971 αναδείχθηκε πρώτος στους Μεσογειακούς Αγώνες της Σμύρνης και το 1972 ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου στους Βαλκανικούς Αγώνες της Σμύρνης.

Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ, καθώς, εξαιτίας των πολλών θητειών και της ηλικίας, δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ, αναδείχθηκε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.


http://www.press-gr.com/

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.