Νέα ταινία απο τον Μέλ Γκίμπσον,,,το θέμα της ..ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Ξεκίνησαν οι επιθεσεις απο τον χώρο του"" θέαματος"" Ηλίας Γερασίμου

Επιθέσεις στον Mel Gibson (Μελ Γκίμπσον) για την ταινία Rothchild.

Ο Mel Gibson αποφάσισε να χτυπήσει την καρδιά του Σιωνισμού και της παγκόσμιας ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σκηνοθετώντας ένα βίντεο για την οικογένεια Rothschild, την οικογένεια των τραπεζιτών που δημιούργησαν το σιωνιστικό κίνημα, το κράτος του Ισραήλ και έχει ελέγξει τον τραπεζικό τομέα και τις παγκόσμιες οργανώσεις για 200 χρόνια. μέσα από δημιουργίες χρεών χρημάτων. Πιστοποιητικά χρήματα αν όχι, εμπιστεύσου χρήματα.

Αυτοί οι Εβραίοι τραπεζίτες είναι υπόχρεοι στον κόσμο μέσω οργανισμών όπως η Τράπεζα Διεθνών Πληρωμών και η Παγκόσμια Τράπεζα, και παγκόσμιες οργανώσεις όπως ο ΟΗΕ, η CFR, η Ομάδα Bilderberg και το Παγκόσμιο Συνέδριο Εβραίων έχουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου.

Κάθε μικρότερη αναφορά της οικογένειας Rothschild φέρνει καταιγίδες κατηγοριών για αντισημιτισμό και προβολή αντισημιτικών θεωριών συνωμοσίας, τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη κηρύξει πόλεμο στον σκηνοθέτη και θέλουν να σταματήσουν όχι μόνο τις παραγωγές της ταινίας, αλλά τιμωρεί επίσης τον ίδιο τον Gibson.

Μια ταινία προφητική  για τους Rotchild το 1940

( Το παρακάτω λινκ 

https://www.youtube.com/watch?v=F0QfugMkQeU)

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.