Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα μπάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;


Πως να ομολογήσουν οτι είναι άχρηστοι και προδότες;
Λέγονται αυτά;
Οι ΄''άριστοι'' αποδείχθηκαν άχρηστοι, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια. Γιατί δεν είναι άχρηστοι ... σχέδιο εκτελούν.
Στα μάτια του κόσμου είναι πλέον καθαρό το τι κάνουν. Οι μόνοι που δε το βλέπουν είναι οι ''ποτισμένοι '' με κομματικές υποσχέσεις και φορούν παρωπίδες. Αδυνατούν να δεχθούν πως πιάστηκαν κορόιδα .
Για να μας ''σώσουν'', μας σκοτώνουν... 
Και τώρα βρήκαν ένα ακόμα δίπολο να ρίξουν στον κόσμο.
Μετά το εσείς φταίτε, που άρχισαν να το μαζεύουν -εκλογές έρχονται  ντε...-  άρχισαν να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο.
Ας τους αφήσουμε λοιπόν, να φαγωθούν αυτοί μεταξύ τους κι όχι εμείς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής «έριξε» τώρα τις ευθύνες στους λοιμωξιολόγους σχετικά με την απόφαση να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

​Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «κανένας υπουργός και καμία κυβέρνηση δεν θέλουν να κρατήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις».

«Από την στιγμή που η επιτροπή των λοιμωξιολόγων επαναξιολόγησε την Παρασκευή τα δεδομένα, τι μπορούσαμε να κάνουμε; Οφείλουμε να ακούσουμε ένα επιστημονικό όργανο» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει.

​«Φανταστείτε να μην ακούγαμε την επιτροπή. Παρασκευή αποφασίζει η επιτροπή, η κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει;».

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κυβέρνηση που θέλει να έχει κλειστή την οικονομία» επέμεινε, ενώ ξεκαθάρισε: «Θα κινηθούμε στον δημοσιονομικό χώρο που έχουμε για την στήριξη των επιχειρήσεων».

«Τα κρεβάτια στις ΜΕΘ έχουν αυξηθεί κατά 300%. Δεν είναι θέμα τα κρεβάτια, αλλά το πώς διαχειριζόμαστε την πανδημία. Κάνουμε προσλήψεις γιατρών, το σύστημα εμβολιασμών είναι καταπληκτικά οργανωμένο. Η αντιπολίτευση λέει συνέχεια τα αντίθετα απ' όλα όσα λέμε» τόνισε ακόμη ο κ. Παπαθανάσης.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.