Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα



Ανοιχτά θα είναι  σήμερα, Κυριακή, 25 Απριλίου, τα καταστήματα σε όλη τη χώρα.  Από την Πέμπτη, έχει τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. 

Στην  Αττική, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο από τις 11:00 μέχρι και τις 18:00.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα και ορισμένα σούπερ μάρκετ, ωστόσο οι καταναλωτές θα πρέπει να ενημερωθούν από το κατάστημα της επιλογής τους. Το προτεινόμενο ωράριο είναι από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Το ωράριο των καταστημάτων για την Μεγάλη Εβδομάδα
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών πρότεινε για τα καταστήματα της Αττικής, να ισχύσει το ωράριο 09:00 με 20:30 για την Μεγάλη Δευτέρα, την Μεγάλη Τρίτη, την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τη 13:00 μέχρι τις 19:00 και το Μεγάλο Σάββατο, από τις 9:00 μέχρι τις 15:00.

Την Κυριακή 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.