Ψηφίστηκε η άρση ασυλίας του Γιάννη Λαγού



Υπέρ της άρσης της ασυλίας του πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, με 22 ψήφους υπέρ και 2 κατά τάχθηκε η επιτροπή νομικών θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου JURI.
Η υπόθεση αφορά την καταδίκη του για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Για τη 2η υπόθεση, της προσβολής συμβόλου, η εισήγηση είναι αρνητική.

Η ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αναμένεται να επικυρώσει την άρση της ασυλίας του καταδικασμένου Γιάννη Λαγού την επόμενη εβδομάδα.

Την είδηση σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης στο twitter.

«Τώρα πλέον, η ευθύνη και των ελληνικών αρχών να ενεργήσουν τα νόμιμα ώστε να οδηγηθεί στην φυλακή. Και φυσικά να συλλάβουν το Νο2 της ΧΑ Παππά, που έγινε λαγός!».




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.