Εξοργισμένοι οι καταστηματάρχες σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα


Με κηδειόχαρτα στα τζάμια των καταστημάτων τους, άνοιξαν τα μαγαζιά στην Πάτρα χωρίς να εξυπηρετούν πελάτες. Η κατάσταση έφτασε το απροχώρητο. Οι άνθρωποι θέλουν να εργαστούν και όχι να ζουν με επιδόματα.
Αντίστοιχη διαμαρτυρία και στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας στήσει πινακίδες με τα συνθήματα «Βάλαμε πλάτη και μας γυρίσατε την πλάτη» και «Ενώ σας πληρώνουμε, την πληρώνουμε» και έχοντας βάλει μαύρο πανό, συγκεντρώθηκαν και περιμένουν τις εξαγγελίες της κυβέρνησης.
Οι έμποροι κάνουν λόγο για απώλεια χιλιάδων ευρώ όλους αυτούς τους μήνες που είναι κλειστοί και ζητούν γενναία μέτρα στήριξης για να μπορέσουν να επιβιώσουν την επόμενη ημέρα.

Η εκπρόσωπος των καταστηματαρχών Ιφιγένεια Τοσίδου, δήλωσε ότι οι έμποροι θα ακούσουν τις ανακοινώσεις του υπουργού οικονομικών και στη συνέχεια θα καθορίσουν τη στάση τους.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.