Επιχειρηματίας στον Γέρακα ξυλοκοπήθηκε άγρια από ληστές και κρατούσαν όμηρο αυτόν και έναν γείτονά του

 

Ένας επιχειρηματίας στον Γέρακα καθώς και ένας γείτονάς του, έζησαν τον τρόμο στα χέρια ενόπλων ληστών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι ληστές τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον απείλησαν με όπλο, τον έδεσαν με καλώδιο και τον λήστεψαν. Την ίδια ώρα κρατούσαν όμηρο έναν γείτονά του για να μην μπορέσει να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η ενέδρα σε βάρος του 67χρονου στήθηκε στο σπίτι του στον Γέρακα. Η ώρα ήταν 7.15 το πρωί, όταν ο επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα του. Τον περίμεναν οι δύο δράστες, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε όπλο. Στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν με τη βία στο εσωτερικό της πολυκατοικίας.

«Με χτύπησε στο κεφάλι, έτρεχαν αίματα στα αυτιά, μου είχε σπάσει τα γυαλιά και πονούσα. Με κλωτσούσε και πονούσα» δήλωσε το θύμα στην ΕΡΤ, λέγοντας πως ο ένας από τους δράστες του ζήτησε να του υποδείξει πού βρίσκονται τα χρήματα και τα χρυσαφικά. «Είπα ότι δεν έχω, με χτύπησε, έπεσα κάτω. Στη δεξιά τσέπη είχα χρήματα, τα βρήκε και με ξαναχτύπησε», περιγράφει.

Όσο βασάνιζαν τον επιχειρηματία, κρατούσαν όμηρο τον γείτονά του, που μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας για να να είναι σίγουροι ότι δεν θα καλέσει κανείς την αστυνομία. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι και άρπαξαν 6.500 ευρώ μετρητά, τρία ρολόγια, εκ των οποίων το ένα χρυσό, μια χρυσή αλυσίδα λαιμού και έναν σταυρό. Η τελευταία κίνηση των κακοποιών ήταν να δέσουν το θύμα τους. Όπως λέει ο 67χρονος είχε ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα, ξήλωσαν το καλώδιο και τον έδεσαν. Το μαρτύριό του έφτασε στο τέλος όταν έφυγαν οι δράστες και κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

https://www.newsbeast.gr/

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.