Αθώος ο εκπρόσωπος της πολυεθνικής, για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην Ολυμπιονίκη Άννα Πολλάτου



Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας εξέδωσε αθωωτική απόφαση για τον εκπρόσωπο της πολυεθνικής εταιρείας αυτοκινήτων, για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική Οδό Πύργου–Πατρών στις 14 Μαΐου 2014, που στοίχισε τη ζωή στην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου.

Η απόφαση την οποία είχε προτείνει και η Εισαγγελέας, άφησε την οικογένεια της αδικοχαμένης 30χρονης πρωταθλήτριας απογοητευμένη. Η  οικογένεια είχε καταθέσει αγωγή αποζημίωσης από τους υπευθύνους, τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή και τον εισαγωγέα του μοιραίου αυτοκινήτου, για να της επιδικαστεί το ποσό των 820.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Η Άννα Πολλάτου σκοτώθηκε, όταν κατευθυνόμενη προς το λιμάνι της Κυλλήνης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα.
 Το 2019 το πόρισμα του θανάτου της έλεγε ότι η αιτία ήταν κατασκευαστικό λάθος στο αυτοκίνητό της, καθώς με τη σύγκρουση (χτυπήθηκε από την πίσω πλευρά), από το μικρό όχημα που οδηγούσε αποκολλήθηκαν το ταμπλό μαζί με το τιμόνι και μπήκαν βίαια στην καμπίνα του οδηγού.

Η Ολυμπιονίκης δέχτηκε τεράστια ώθηση προς τα πίσω, υπέστη κάταγμα στον αυχένα από την κάμψη και βρήκε τραγικό θάνατο.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.