Συνελήφθη ο δράστης του φονικού στη Μακρυνίτσα


Συνελήφθη ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα. Νεκροί μία 28χρονη και ένας 30χρονος.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού που σημειώθηκε νωρίτερα στη Μακρινίτσα.
Ο άνδρας, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, εντοπίστηκε μετά από ανθρωποκυνηγητό της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Βόλου κοντά στην Περιφερειακή Οδό.

Θανάσιμες μαχαιριές δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας δύο αδέρφια.
Πρόκειται για έναν άνδρα 30 ετών και την 28χρονη αδελφή του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ που επικαλείται το ίδιο μέσο, δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και τα πλευρά, ενώ ο αδελφός της στην κοιλιά και την καρδιά.
Ο σύζυγος της γυναίκας φέρεται να είναι ο δράστης
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, δράστης φέρεται να είναι ο σύζυγος της γυναίκας. Οι δύο τους είχαν παντρευτεί πριν τρία χρόνια και έχουν μία κόρη.
Η νεαρή γυναίκα φαίνεται πως κάλεσε σήμερα το απόγευμα την αστυνομία καθώς ο εν διαστάσει σύζυγός της την απείλησε ότι θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της για να την σκοτώσει, όπως μεταδίδει πάντα το thenewspaper.gr.
Λίγο μετά, εμφανίστηκε στο σπίτι και αφού έσπασε την τζαμαρία εισέβαλε στον χώρο. Ο αδερφός της άτυχης κοπέλας προσπαθώντας να την προστατέψει, δέχθηκε μαχαιριά. Έπειτα, ο δράστης μαχαίρωσε και την εν διαστάσει σύζυγό του.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τραυμάτισε και την πρώην πεθερά του.

sputniknews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.