Επίσκεψη του Ν. Δένδια στη Βεγγάζη τη Δευτέρα


Επίσκεψη στη Βεγγάζη της Λιβύης θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Αναμένεται να έχει διαδοχικές συναντήσεις με με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Λιβύης, Χουσεΐν Ατίγια Αμπντούλ Χαφέεζ Αλ Κατράνι, τον δήμαρχο της Βεγγάζης Σακρ Μπουζουάρι και τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι διμερείς σχέσεις, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις. Επίσης, θα εξεταστούν ζητήματα που αφορούν την προσεχή έναρξη λειτουργίας του Γενικού Προξενείου Βεγγάζης.

Μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Λιβύης (12.00 ώρα Ελλάδας) και ύστερα από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων (15.30 ώρα Ελλάδας) αναμένεται να γίνουν κοινές δηλώσεις.

Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.