Προς πώληση τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία στη Χαλκιδική. Η κατάρρευση του τουρισμού...



Η πανδημία έφερε κέρδη στους ''επενδυτές'' και μόνο, μιας κι ''αγοράζουν'' τα πάντα τζάμπα. Έτσι μετά τις ιδιωτικές κλινικές(!), τα γηροκομεία, τα κόκκινα δάνεια, τις ασφαλιστικές εταιρείες, ήρθε η ώρα των ξενοδοχειακών μονάδων και των τουριστικών καταλυμάτων.
 
Η έρευνα του voria.gr, σε ιστοσελίδες μεσιτικών γραφείων καταδεικνύει τον άκρως, απογοητευτικά, μεγάλο αριθμό των ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων που πλέον, μετά από την περσινή καθίζηση του τουρισμού, λόγω του κορωνοϊού, της φετινής ρευστής κατάστασης και των εξόδων που συσσωρεύονται, ζουν στον αστερισμό των πωλήσεων.

Η πλειονότητα των προσφερόμενων τουριστικών μονάδων που αναζητούν το νέο τους ιδιοκτήτη βρίσκεται στην Κασσάνδρα, με τις τιμές τους να ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή, την παλαιότητα και τη δυναμικότητα του καταλύματος, ωστόσο σε κάθε περίπτωση αφορούν κατά κύριο λόγο μικρά ξενοδοχεία λίγων δωματίων.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα τουριστικών μονάδων που έχουν βγει προς πώληση και καλύπτουν μια τεράστια γκάμα τιμών και παροχών.

Τετράστερο ξενοδοχείο που ανακαινίστηκε το 2011 και κατασκευάστηκε το 1990, 250 δωματίων, στην Κασσάνδρα πωλείται προς 30 εκατ. ευρώ.

Πεντάστερο ξενοδοχείο με 136 δωμάτια, μπροστά στη θάλασσα, στον Πολυγύρο, πωλείται προς 18 εκατ. ευρώ.

Ξενοδοχείο τριάστερο, 90 δωματίων στη Σιθωνία, πωλείται προς 3,7 εκατ.ευρώ.

Νεόδμητο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα, 24 δωματίων πωλείται προς 2 εκατ. ευρώ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.