Συμμαχία Ρωσσίας-Ασσαντ για την εκδίωξη των Τούρκων απο την βόρεια Συρία. και των συμμαχων τους ισλαμιστών



Ρωσία & Ασάντ διαλύουν την υποδομή των ισλαμιστών του Ερντογάν – Φόβος νέου “Έβρου”
Η Ρωσία και ο Συριακός Αραβικός Στρατός στοχεύουν συστηματικά την Ενεργειακή Υποδομή της Συριακής Αντιπολίτευσης που υποστηρίζεται από την Τουρκία.

Οι επιθέσεις εναντίον των ισλαμιστών της Ιντλίμπ αλλα και εναντίον του TFSA που βρίσκεται κατα μήκος των συνόρων της Συρίας με την Τουρκία και υποστηρίζονται απο την ίδια περιλάμβανουν κυρίως επιθέσεις με βαλλιστικους πυραύλους κατά διυλιστηρίων πετρελαίου αλλα και αεροπορικές προσβολές εναντίον της ηλεκτρικής υποδομής της περιοχής της Ιντλίμπ.

Η Ρωσία προσπαθεί να αποτρέψει τη βιωσιμότητα μιας εναλλακτικής πολιτικοοικονομικής αυτονομίας μέσω των εξαγωγών πετρελαίου στις περιοχές που εδρεύουν οι “φιλοι” της Άγκυρας.

Για να γίνει πιο κατανοήτο, σε περίπτωση που η τοπική οικονομία της Ιντλίμπ που στηρίζεται κυρίως απο το πετρέλαιο των περιοχών αυτών πληγεί σφοδρά στην παραγωγή πετρελαίου, η Τουρκία θα μπορούσε σύντομα να αντιμετωπίσει μια νέα τεράστια εισροή μαζών Σύρων μεταναστών που επιδιώκουν να ξεφύγουν ψάχνοντας τρόπο να περάσουν είτε προς την Τουρκία είτε προς την Ευρώπη.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα έχει ένα ευρύ φάσμα επιπτώσεων για τον Ερντογάν, ο οποίος θα έχει σύντομα εναν νέο πονοκέφαλο να ασχοληθεί & πολυ πιθανό ειναι να βρεί ξανα τρόπους να εξάγει αυτον τον πονοκέφαλο και προς την Ελλάδα.
https://nemesishd.gr/


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.