ΚΟΖΑΝΗ..Συμβολικό άνοιγμα των καταστημάτων τους αποφάσισαν οι έμποροι της πόλης

 


 Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κοζάνης και φορείς της περιοχής προέβησαν σε κινητοποίηση το πρωί της Δευτέρας, έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης. Στη συνέχεια, οι έμποροι άνοιξαν συμβολικά τα καταστήματά τους, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το παρατεταμένο κλείσιμο του λιανεμπορίου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Αθανάσιος Δραγατσίκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των πολιτών και διευκρίνισε πως το άνοιγμα των καταστημάτων είναι συμβολικό και ότι δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τόσο τους υπαλλήλους όσο και τις οικογένειές τους. Επίσης μιλώντας για τη σύσκεψη του Σαββάτου τόνισε πως «έχουμε τη διαβεβαίωση πως θα γίνει τεράστια προσπάθεια να ανοίξουμε την άλλη εβδομάδα». Τέλος ο κ Δραγατσίκας καταδίκασε το περιστατικό με τον αρνητή μάσκας.


Ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Αθανάσιος Σβώλης, επίσης άνοιξε το κατάστημά του συμβολικά επισημαίνοντας: «Έχουμε ξεχάσει πως είναι να είναι ανοιχτά τα καταστήματά μας. Σήμερα θέλουμε να δώσουμε αυτό το νόημα… Δεν πάει άλλο».

Με πληροφορίες απο zougla.gr

Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.