Διεκόπη ο αγώνας Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννενα λόγω του Ραμαζανιού


Ό,τι έγινε στον αγώνα της Premier League Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας, έγινε και στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξε διακοπή και πήγαν οι ποδοσφαιριστές στους δύο πάγκους. Όχι όμως για νερό, όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Αλλά επειδή αυτό το διάστημα υπάρχει το Ραμαζάνι.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακολουθούν το Ραμαζάνι και για αυτό μετά τη δύση του ηλίου δόθηκε διακοπή στο ματς. Οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στον πάγκο και πήραν από τους ανθρώπους της ομάδας ειδικές μπάρες προκειμένου να τραφούν και να αποκτήσουν δυνάμεις.

Το Ραμαζάνι εξαντλεί όσους το ακολουθούν, καθώς δεν τρέφονται σωστά και προκειμένου να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν υπήρξε αυτή η διακοπή.

sportime.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.