Επιτροπή ειδικών.Πότε ανοίγει εστίαση, σχολεία, τουρισμός, διαπεριφεριακές μετακινήσεις.


 Η επιτροπή των ειδικών-λοιμοξιολόγων προσανατολίζεται στην χαλάρωση των μέτρων αμέσως μετά τό Πάσχα.
Συγκεκριμένα με πληροφορίες  προσανατολίζονται να προηγηθεί η εστίαση με τα ττραπεζάκια έξωαμέσως μετά το Πάσχα στις 3 Μαϊου

 Επίσης θα προτείνουν εννέα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι – δηλαδή δύο οικογένειες- σε εσωτερικούς χώρους και 12 άτομα σε εξωτερικούς χώρους.

Το άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων αναμένεται  στις 10 Μαΐου.

Οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θα «ξεκλειδώσουν» κατά τις ίδιες πληροφορίες στις 14 Μαΐου, όταν θα γίνει και η επίσημη πρώτη του τουρισμού.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας, με βάση την πρόταση των ειδικών, θα ρυθμιστεί μια ώρα αργότερα στις 22:00 για την Μεγάλη Εβδομάδα και στις 23:00 από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Επίσης  οι ειδικοί εμφανίζονται θετικοί στην χαλάρωση των υφιστάμενων μέτρων ως προς το λιανεμπόριο, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για ψώνια χωρίς να χρειάζεται να κλείσει ο πελάτης ραντεβού με το κατάστημα.

Βεβαίως, τηρώντας πάντα τους κανόνες για τον αριθμό των πελατών που θα βρίσκονται μέσα στα καταστήματα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.