Πριν λίγο ,Πετρούπολη φωτια σε πολυκατοικία.Φωτιά Πετρούπολη: Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στην Πετρούπολη.

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε μονοκατοικία στην Πετρούπολη, επί της οδού Αθανασίου Διάκου. Επι τόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μεγάλη φωτιά στην Άνδρο, ενώ στον Βύρωνα μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το καμένο διαμέρισμά της.

Η φωτιά καίει και ορισμένα αντικείμενα στον προαύλιο χώρο της μονοκατοικίας, τα οποία πιθανώς είναι σκουπίδια. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους, ενώ η επιχείρηση είναι ακόμη σε εξέλιξη.

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.