Ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και τα καταστήματα στην Αχαΐα και τη Θεσσαλονίκη - Αλλαγές και στο όριο ατόμων στα καταστήματα



Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
«Από Δευτέρα επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play» .
Την ίδια ώρα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και το άνοιγμα των καταστημάτων στην Αχαΐα και το άνοιγμα με click away στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα 12 Απριλίου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Η  επιδημιολογική κατάσταση,  δεν επιτρέπει το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Κοζάνη.
Παράλληλα, το λιανεμπόριο συνεχίζει τη λειτουργία του,  αλλάζει όμως το όριο ατόμων στα καταστήματα, καθώς αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων.
Έτσι, πλέον ισχύει το εξής: 
Για καταστήματα έως 500 τετραγωνικά, ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, θα επιτρέπεται μόνο ένας πελάτης.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.