86 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ



«Όταν οι διασωληνωμένοι ασθενείς παραμένουν εκτός ΜΕΘ πάνω από ένα 24ωρο ελαχιστοποιούνται μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες να ζήσουν», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, παραθέτοντας νέα στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία εν μέσω του τρίτου κύματος της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννάκο, σήμερα Σάββατο καταγράφεται νέο αρνητικό ρεκόρ, με 86 διασωληνωμένους ασθενείς με κορονοϊό εκτός ΜΕΘ, ενώ ο μέσος όρος αναμονής για τους νέους είναι οι τρεις ημέρες.

Όπως αναφέρει, οι ασθενείς κινδυνεύουν από Νοσοκομειακές λοιμώξεις, από την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού και τον υποτυπώδη εξοπλισμό.
Κατά τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, η 75χρονη διασωληνωμένη ασθενής, περιμένει μία εβδομάδα, από το περασμένο Σάββατο ΜΕΘ.

ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ, όπως καταγγέλλει, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 22 διασωληνωμένοι με μεσο ορο αναμονής πάνω από τέσσερις ημέρες, ενώ στην ΠΟΕΔΗΝ απευθύνθηκαν οι συγγενείς 80χρονης διασωληνωμένης στο νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ, που παραμένει για τέσσερις ημέρες εκτός ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα:

Στον ΕΡΥΘΡΟ αυτή τη στιγμή βρίσκονται δέκα διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός μεθ. Όλοι νέοι σε ηληκία, 50 με 60 ετών.

Στο ΘΡΙΑΣΙΟ 7 διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ με μέσο όρο αναμονής τρείς ημέρες. Επίσης 2 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ γενικά περιστατικά.

Στο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 16 διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ . Οι περισσότεροι πάνω σπό δύο ημέρες.

Στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ είναι πάνω σπό 5 διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Στο ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ 4 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Στο ΕΛΠΙΣ 4 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 2 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Στο ΛΑΙΚΟ 2 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Στο ΤΖΑΝΕΙΟ 2 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 10 διασωληνωμένοι ασθενείς σε λίστα αναμονής του ΕΚΑΒ.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.