Δένδιας -Μήνυμα για τα 80 χρόνια από την γερμανική εισβολή στην πατρίδα μας

 


 Μήνυμα για τα 80 χρόνια από την εισβολή της ναζιστικής Γερμανίας στην Ελλάδα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter ο Νίκος Δένδιας.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει ότι η Ελλάδα δεν συνθηκολόγησε και ήταν και πάλι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

«80 χρόνια από την εισβολή των ναζιστικών στρατευμάτων, την οποία ακολούθησε η μακρά νύχτα της Κατοχής. Η ψυχή των Ελλήνων δεν συνθηκολόγησε όμως ποτέ και ο αγώνας συνεχίστηκε στη Μέση Ανατολή, όπως και με την Εθνική Αντίσταση. Η Ελλάδα ήταν και πάλι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», σημειώνει ο Νίκος Δένδιας.

https://crashonline.gr
 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.