Τρόμος για 72χρονο στα Καλύβια: Άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα & άρπαξαν 500 ευρώ


Στιγμές που θα τις θυμάται για πολύ καιρό έζησε ένας 72χρονος άνδρας στα Καλύβια, καθώς ροπαλοφόροι ληστές, εισέβαλαν στη μονοκατοικία του και αφού τον έσπασαν στο ξύλο του άρπαξαν 500 ευρώ σε μετρητά και εξαφανίστηκαν.

​Η εισβολή των τριών ληστών σημειώθηκε το ξημέρωμα της 4ης Απριλίου

Οι δράστες με τα ρόπαλα πλησίασαν λίγο μετά τις 2:30 την είσοδο της μονοκατοικίας επί της οδού Ταξιαρχών στα Καλύβια και προσπάθησαν να την παραβιάσουν.

Η φασαρία ξύπνησε τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη ο οποίος άνοιξε την πόρτα για να δει τι συμβαίνει και τότε το τρίο των ροπαλοφόρων ληστών που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους μπουκάρουν μέσα.

Αφού τον χτύπησαν άγρια, στη συνέχεια άρπαξαν 500 ευρώ σε μετρητά και εξαφανίστηκαν.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.