Ρωσία: Αύξηση βασικού επιτοκίου 5% ανακοίνωσε η κεντρική τράπεζα.


Την Παρασκευή μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της.ανακοινώθηκε η αύξηση του βασικού επιτοκίου στο 5%  η δέυτερη μεσα στο τρέχον έτος

 Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αναμένουν αύξηση πληθωρισμού. Η ανάκαμψη της ζήτησης γίνεται όλο και πιο σταθερή και σε ορισμένους τομείς υπερβαίνει την ικανότητα της παραγωγής", αναφέρεται στην ανακοίνωση σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Η Τράπεζα της Ρωσίας θα εξετάσει την ανάγκη περαιτέρω αυξήσεων του βασικού επιτοκίου στις προσεχείς συνεδριάσεις της, καταλήγει το δημοσίευμα.


 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.