Αμαλιάδα: Νεκρή πάνω σε καρέκλα στο σπίτι της βρέθηκε 51χρονη καθηγήτρια


Με ένα θρίλερ ήρθαν αντιμέτωποι αστυνομικοί το απόγευμα της Δευτέρας στην Αμαλιάδα, καθώς όταν κλήθηκαν σε διαμέρισμα από γείτονες, μετά από έντονη δυσοσμία, βρήκαν νεκρή μια 51χρονη, καθισμένη σε μια καρέκλα.

Η γυναίκα που φέρεται να πέθανε μόνη μέσα στο σπίτι της καταγόταν από τα Λεχαινά και ήταν καθηγήτρια.

Στην Αμαλιάδα ζούσε μόνη της και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πριν λίγο καιρό, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ ο θάνατος της φαίνεται πως επήλθε αρκετές ημέρες πριν.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 51χρονης, αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.