Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού, για ηλικίες 50-54 ετών



Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να μπαίνουν στο emvolio.gov.gr και αναγράφοντας τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους να βλέπουν το εμβολιαστικό κέντρο και τις ημερομηνίες εμβολιασμού τους και να κλείνουν ηλεκτρονικά τα ραντεβού.

Δίνεται η δυνατότητα για μέχρι δύο αλλαγές.

Από 27 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό τα άτομα  ηλικίας 30-39 ετών.

Για όποιον δηλώσει, θα μπορέσει την επομένη μέρα να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca. Θα ακολουθήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας για τα άτομα των ηλικιακών ομάδων 40-44 και 45-49 ετών.

Ολοκληρώνονται οι εμβολιασμοί στα νησιά με κάτω από 1.000 κατοίκους και σύντομα θα επιταχυνθεί ο ρυθμός εμβολιασμών και στα μεγαλύτερα νησιά. Στόχος είναι, ανάλογα και με την διαθεσιμότητα των εμβολίων, το Μάιο να φτάσουμε μέχρι και τα 2,5 εκατομμύρια εμβολιασμούς.

Τον Ιούνιο να φτάσουμε μέχρι τα 4 εκατομμύρια εμβολιασμούς.

Πώς θα λειτουργήσουν το Πάσχα τα εμβολιαστικά κέντρα

Οι εμβολιασμοί θα διενεργούνται και σε ιδιωτικά κέντρα, ενώ εμβόλια θα χορηγούνται και Σαββατοκύριακα, ενώ διευρύνεται και το ωράριο μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό,  το Πάσχα και για 3 ημέρες δεν θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί και θα συνεχιστούν κανονικά την αργία της Πρωτομαγιάς .

Σύμφωνα με την κυβέρνηση η παύση δεν θα επηρεάσει συνολικά το εμβολιαστικό πρόγραμμα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.