Ασπρόχωμα Μεσσηνιας:41χρονος αυτοκτόνησε -Τον βρήκε η μητέρα τουΝεκρός βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Ασπροχώματος ένας άνδρας, 41 ετών.
Ήταν περίπου 2και μισή το μεσημέρι όταν η μητέρα του 41χρονου τον αναζήτησε στην οικία του όπου και τον βρήκε νεκρό… Ο άνδρας κάποια ώρα νωρίτερα αυτοκτόνησε με ένα κυνηγετικό όπλο…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτό μαρτυρούν τα στοιχεία, αυτοκτονία, με την εγκληματική πράξη να έχει αποκλειστεί. Στο σημείο βρέθηκε επίσης ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή του ο 41χρονος, ο οποίος μάλιστα είχε αφήσει και σημείωμα, όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους πήρε τη μοιραία αυτή απόφαση να κόψει ο ίδιος το νήμα της ζωής του.

best-tv.gr
Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.