Εντοπίστηκε κομμένο σε 3 κομμάτια το υποβρύχιο στην Ινδονησία



Εντοπίστηκε το υποβρύχιο με τους 53 ανθρώπους που αγνοείτο εδώ και ημέρες.
Και τα 53 μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου KRI Nanggala-402 είναι νεκρά, σύμφωνα με τον Διοικητή των ινδονησιακών Ενόπλων Δυνάμεων, Χάντι Τζαχντζάντο.
«Εντοπίστηκαν μέρη του KRI Nanggala 402. Διαλύθηκε σε τρία κομμμάτια» επιβεβαίωσε από την πλευρά του ο αρχηγός του Ναυτικού, Γιούντο Μαργκόνο.
Νωρίτερα σήμερα,  ο πρόεδρος της Ινδονησίας Τζόκο Ουιντόντο επιβεβαίωσε ότι το υποβρύχιο που είχε εξαφανιστεί κοντά στο Μπαλί βυθίστηκε, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες του πληρώματος.
Το γερμανικής κατασκευής υποβρύχιο εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων στη θάλασσα του Μπαλί, την περασμένη Τετάρτη 21/4.
Σύμφωνα με το ινδονησιακό Ναυτικό, εντοπίστηκε σε βάθος 850 μέτρων. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.