Κύπρος: Δολοφονία 37χρονου ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές


Νεκρός έπεσε 37χρονος, εναντίον του οποίου στήθηκε ενέδρα θανάτου το βράδυ της Δευτέρας, στο Κίτι Λάρνακας.
Αγνωστοι τον περίμεναν κρυμμένοι και αφού βρήκαν την κατάλληλη στιγμή, γάζωσαν το όχημα του, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Πρόκειται για πρόσωπο πολύ γνωστό στις Αρχές, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο παρελθόν σε πολύκροτες υποθέσεις, ενώ είχε απασχολήσει για διάφορες υποθέσεις τις Αρχές. Όπως όλα δείχνουν, η κίνηση οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ μέλη εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.