Ακινητοποιημένα τα 23 από τα 40 νοικιασμένα λεωφορεία - Έχουν... βλάβη


Το επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ την περασμένη Παρασκευή, κατέληξε τελικά σε ένα ακόμη φιάσκο.

Την περασμένη Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε χαμογελαστός νωρίς το πρωί στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη για να «θαυμάσει» τα 40 λεωφορεία που νοικιάστηκαν ένα χρόνο μετά την πανδημία. Ωστόσο, στην επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς διαπίστωσε ότι είναι ακινητοποιημένα στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο και τα εννιά από τα νοικιασμένα λεωφορεία με αποτέλεσμα κανένα από τα λεωφορεία να μην πραγματοποιεί σήμερα δρομολόγια.

Όπως τον ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι συνολικά από τα 40 λεωφορεία που νοίκιασε το υπουργείο Μεταφορών, σε δρομολόγια μπήκαν μόνο τα 27 αφού όλα τα υπόλοιπα 23 παρουσίασαν βλάβη.

Όπως τόνισε μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ «Τα πολυδιαφημισμένα λεωφορεία που παρελήφθησαν βρίσκονται ακινητοποιημένα με βλάβες στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ. πρόκειται για λεωφορεία με 500.000 -700.000 χιλιόμετρα τα οποία νοικιάζονται για 150.000 ευρώ ενώ με λίγα χρήματα περισσότερα θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε καινούργια».

Πέρα λοιπόν, από την τεράστια καθυστέρηση στην ενοικίαση των λεωφορείων την ώρα που ο κόσμος ασφυκτιά  καθημερινά στα μέσα μεταφοράς, φαίνεται πως τα λεωφορεία με τόσα χιλιόμετρα πάνω τους αντιμετωπίζουν σοβαρά μηχανικά προβλήματα με αποτέλεσμα να νοικιαστούν για να παραμείνουν στα αμαξοστάσια.

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΜ ντροπή για το επιβατικό κοινό ενώ επεσήμανε ότι τα λεωφορεία δεν πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας εν μέσω πανδημίας καθώς έχουν ελάχιστα παράθυρα, ενώ είναι ακατάλληλα για ΑΜΕΑ.

 


Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.