Στις 18.00 θα κάνει διάγγελμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα μέτρα του Πάσχα



Διάγγελμα θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18:00 προς τους πολίτες.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού μεταδίδεται μετά και την εισήγηση των Ειδικών σχετικά με το πώς θα κάνουμε Πάσχα και τι θα ακολουθήσει μετά.
Ειδικότερα, μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι, δεν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις μεταξύ νομών εν όψει Πάσχα, ενώ η Θεία Λειτουργία θα αρχίζει νωρίτερα.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετατίθεται κατά μία ώρα, στις 22:00 τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ στις 23:00 θα αρχίζει μετά το Πάσχα.
Τα σχολεία, Γυμνάσια και Δημοτικά θα επαναλειτουργήσουν από τις 10 Μαΐου.
Σε ό,τι αφορά την εστίαση, μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι θα ανοίξει στις 3 Μαΐου, τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ θα ανοίξει και το λιανεμπόριο χωρίς την υποχρέωση αποστολής SMS.
Στις 14 Μαΐου, με το άνοιγμα του τουρισμού, θα ανοίξουν και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις και ουσιαστικά η επιστροφή στην κανονικότητα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.