Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Η συγκλονιστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα -Τον σκότωσε για 170 ευρώ


 ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΙΤ ΔΙΕΔΙΔΑΝ FAKE NEWS ΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΡΝΗΤΩΝ ΜΑΣΚΑΣ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΤΛ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ....


...Οι ξένων συμφερόντων εταιρίες που δρουν ανεξέλεγκτα και χρεώνουν οτι τους κάνει κέφι,  φυσικά δεν έχουν καμιά ευθύνη. Την πλήρωσε  ένας  αθώος νέος άνθρωπος και φυσικά το παιδάκι του, που έμεινε ορφανό σε μια στιγμή...
Μέχρι τώρα οι άνθρωποι  αυτοκτονούσαν, τώρα  άρχισαν  να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.
Οι υπεύθυνοι όμως παραμένουν ατιμώρητοι, αυτοί που όπλισαν το χέρι τους. Η πονηριά όμως βρίσκεται στον τρόπο που προσπαθούν τα ΜΜΕ να καλύψουν την οικονομική απόγνωση κι εκεί επιστρατεύουν τις μάσκες.
Έβγαλε όπλο και σκότωσε το ''παιδί''  του για μια μάσκα.. Για να μη μαθαίνει ο κόσμος τι γίνετε. Όλα αυτά την ώρα που έχουν αρχίσει να κολλάνε χαρτιά κατασχέσεων σε μαγαζιά και σπίτια η ΑΑΔΕ, η ΔΕΗ, οι τράπεζες, ακόμα και οι εταιρείες  τηλεφωνίας.
Οι ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των εγκλημάτων  συνεχίζουν την καταστροφή, ενώ την ίδια  ώρα , χρησιμοποιούν τα ίδια κόλπα για να τραβήξουν το βλέμμα μας αλλού.
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.