Χωρίς καραντίνα στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες από άλλες επτά χώρες -ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 14 ΜΗΝΕΣ


ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ

 ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 14 ΜΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ 
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η κ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!  ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!!!
ΛΕΦΤΑ ΨΙΧΟΥΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ  ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΗ!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!! 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ...
ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ''ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΑΖΟΥΝ'' ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 

Αυξάνονται οι χώρες από τις οποίες οι ταξιδιώτες θα εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς καραντίνα, σύμφωνα με τις νέες αεροπορικές οδηγίες. Προϋπόθεση φυσικά είναι ο εμβολιασμός ή το αρνητικό τεστ κορονοϊού. Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες παρατάσεις, αλλά και τις τροποποιήσεις των αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού (Covid-19 notams).

Όσον αφορά στις πτήσεις εσωτερικού οι περιορισμοί μετακινήσεων των επιβατών θα ισχύουν έως τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί, όπου θα επιτρέπονται μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις, ενώ για τις πτήσεις εξωτερικού οι αεροπορικές οδηγίες παρατείνονται και θα ισχύουν έως τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί.

Επίσης, από 26/4 έως 3/5 απαλλάσσονται, υπό προϋποθέσεις, της επταήμερης καραντίνας και οι μόνιμοι κάτοικοι της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Νότιας Κορέας, της Ταϋλάνδης, της Ρουάντα, της Ρωσίας και της Σιγκαπούρης. Ήδη χωρίς καραντίνα εισέρχονται στην επικράτεια οι επιβάτες (μόνιμοι κάτοικοι) των χωρών της Ε.Ε, της Συνθήκης Σένγκεν, του Ην. Βασιλείου, των ΗΠΑ, των ΗΑΕ, της Σερβίας και του Ισραήλ αν είναι εμβολιασμένοι ή αν έχουν αρνητικό PCR τεστ Covid-19.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.