Όλοι εκτός της Ελλάδας του Κ.Μητσοτάκη - Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία συμφώνησαν στην παραγωγή του Sputnik V


Ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), Κιρίλ Ντμίτριεφ γνωστοποίησε ότι υπάρχουν οριστικές συμφωνίες για την ανάπτυξη και την παραγωγή του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού με Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία.

Τελικά την Κομισιόν θα την περιμένει μόνο ο Κ.Μητσοτάκης καθώς όλες οι άλλες οι χώρες παλεύουν με κάθε τρόπο να ξεφύγουν από την πανδημία.

Ο Ντμίτριεφ έκανε τις δηλώσει αυτές μιλώντας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 24, αλλά δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες.

Ωστόσο έκανε τη δήλωση αυτή, αφότου το RDIF ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια εμπορική συμφωνία με φαρμακευτική εταιρεία που έχει την έδρα της στην Ελβετία για την παραγωγή του εμβολίου στην Ιταλία.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.