Αλλαγές στα SMS - Το σενάριο που θα λαμβάνετε αρνητική απάντηση



Νέα δεδομένα όσων αφορά τα μηνύματα

Το σχέδιο της κυβέρνησης για επιστροφή στην κανονικότητα φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με αλλαγές στα SMS να θεωρείται δεδομένη.

Η μεγαλύτερη αλλαγή θα αφορά στα μηνύματα που θα στέλνουμε στο 13032 -τον νέο αριθμό για την αποστολή SMS εξόδου μόνο για ψώνια- τα οποία θα έχουν περιορισμένο επιτρεπτό αριθμό και είναι πιθανό να λαμβάνουν και απορριπτική απάντηση αιτήματος.

Τι σημαίνει αυτό;

Το 13032 θα είναι η νέα εφαρμογή για SMS η οποία θα δίνει το πράσινο φως για έξοδο στην αγορά. Η επιβεβαίωση του μηνύματος που θα αποστέλλεται στους πολίτες θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και θα εκδίδεται μόνο μία φορά την ημέρα. Σε απόπειρα νέου SMS εξόδου, θα αποστέλλεται αρνητική απάντηση, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ελέγχου ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης.


https://www.pronews.gr/


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.