Υποχρεωτικά τα self test της Siemens στο επόμενο χρονικό διάστημα


Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έδωσε στην δημοσιότητα λεπτομέρειες όσων αφορά τα self test κορωνοϊού, που αναμένεται να γίνουν υποχρεωτικά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι το self test θα είναι υποχρεωτικά, σε εβδομαδιαία βάση, για όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς της ακτοπλοΐας - ναυτιλίας, λιανεμπορίου, εστίασης, τουρισμού, μεταποίησης, δικαστηρίων.

Επίσης, σχετικά με τα σχολεία, ο ίδιος ανέφερε ότι η κυβέρνηση αναμένεται να νομοθετήσει υποχρεωτικό self test μία φορά την εβδομάδα για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Σημειώνεται ότι όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, τα δωρεάν self test αναμένεται να είναι έτοιμα προς διάθεση στις αρχές του Απριλίου.

Το μέτρο έχει δεχθεί κριτική από την κοινότητα των φαρμακοποιών που έχει εκφράσει τις ενστάσεις της σχετικά με την υλοποίησή του.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.