Η Mohegan διώχνει τον «αρχιτέκτονα» της επένδυσης στο Ελληνικό!



O Μάριος Κοντομέρκος φεύγει και η ανασφάλεια έρχεται...

Πολύ φοβόμαστε πως θα υπάρχουν δυσμενείς εξελίξεις από την επένδυση – θρίλερ του Ελληνικού. Ο άνθρωπος που οραματίστηκε την εμπλοκή της Mohegan και το Inspire Athens για το Ελληνικό, ο ομογενής Μάριος Κοντομέρκος, αποτελεί πλέον παρελθόν. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επένδυση.

Ο Μάριος Κοντομέρκος

Το γεγονός αυτό ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία.
«Ευχαριστούμε τον Μάριο για τα πολλά χρόνια υπηρεσίας στην ‘Tribe’ και την ‘MGE’, με πιο πρόσφατη την καθοδήγηση της εταιρείας κατά την διάρκεια της πανδημίας, όπως επίσης και την αναχρηματοδότηση νωρίτερα την φετινή χρονιά. Ευχόμαστε στον Μάριο τα καλύτερα για τους μελλοντικούς στόχους και τις ευκαιρίες που θα έχει. Ενόσω θα αναζητούμε έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο, είμαστε ευγνώμονες στο μέλος της ‘Tribal’ και διευθυντή Λειτουργίας της ‘MGE’, Ρέι Πινόλτ (Ray Pineault), που θα συνεισφέρει ως υπηρεσιακός στην θέση αυτή. Ο Ρέι έχει υπηρετήσει την ‘Tribe’ για περισσότερες από δυο δεκαετίες σε διάφορους ρόλους και θέσεις, και ανυπομονούμε να πορευθούμε υπό την συνεχή καθοδήγηση και εμπειρία του, την ώρα που θα αναζητούμε το νέο επικεφαλής της εταιρείας»!

Το γεγονός ότι τον έλληνα ομογενή διαδέχεται «υπηρεσιακός διευθυντής» υποδεικνύει πως παρά την θερμή ανακοίνωση, το διαζύγιο δεν πρέπει να ήταν κοινή απόφαση. Η επένδυση στο Ελληνικό φαίνεται ότι για ακόμα μια φορά βρίσκεται στον αέρα.


https://www.newsbreak.gr/

  Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.