«Πράττω» για Νέα Σμύρνη: H Δημοκρατία θα νικήσει προβοκάτσιες και ύποπτους μηχανισμούς


«Μια ειρηνική διαδήλωση επιχειρήθηκε να αμαυρωθεί, από προβοκάτορες που πολλά δείχνουν ότι υποκινούνται από ύποπτους μηχανισμούς και οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Τραυματισμό που είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε όπως και οποιουδήποτε πολίτη», αναφέρει το «Πράττω» για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη.

«Οι ευθύνες του πρωθυπουργού, είναι μεγάλες γιατί επιτρέπει το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας κατά των πολιτών που είναι καταπονημένοι από την υγειονομική και την οικονομική κρίση. Η κυβέρνηση να σταματήσει να αντιμετωπίζει αυταρχικά την κοινωνία (Ν. Σμύρνη, Θεσσαλονίκη, Χαλάνδρι, Καλλιθέα)», προσθέτει.

«Με τη δήλωση του ο Κ. Μητσοτάκης εργαλειοποιεί τα γεγονότα με έναν διχαστικό λόγο, καθώς αναφέρεται μόνο στο ένα από τα δύο θύματα της τυφλής βίας, έχοντας σαφή πολιτικό στόχο. Οφείλει να αναλογιστεί τις ευθύνες του γιατί σπέρνει ανέμους και θα προκληθούν θύελλες σε βάρος της κοινωνίας. Εκτός αν κάποιοι το επιθυμούν», υπογραμμίζει το «Πράττω».

«Οι πολίτες γνωρίζουν από το παρελθόν τη δράση των γνωστών αγνώστων και τι εξυπηρετούν, όπως και ότι η δημοκρατία δεν έχει την πολυτέλεια τέτοιων συγκρούσεων και διχασμών. Σε αυτήν την παγίδα δεν πρέπει να πέσουν η κοινωνία και τα κόμματα», σημειώνει.

«Τα προβλήματα της χώρας που βαδίζει σε πορεία παρακμής, μπορούν να λυθούν μόνο με δημοκρατία και δημοκρατικές μεθόδους. Η χώρα έχει ανάγκη αναστροφής αυτής της πορείας. Το ΠΡΑΤΤΩ πρότεινε πολλάκις, και θα επιμείνει, προς όλες τις δημοκρατικές-προοδευτικές δυνάμεις την κοινή πορεία στη βάση ενός Προγράμματος Σωτηρίας και Αναγέννησης της χώρας. Την ανάγκη συμπόρευσης οφείλουν να την κατανοήσουν όλοι, χωρίς αλαζονεία και με αίσθηση ευθύνης», καταλήγει.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.