Συνοριοφύλακες έσωσαν ηλικιωμένη σε χωριό στο Διδυμότειχο όταν πήρε φωτιά το σπίτι της

Μέσα απ’ τις φλόγες κυριολεκτικά έσωσαν ηλικιωμένη σήμερα το πρωί δύο Συνοριοφύλακες, όταν… λαμπάδιασε το σπίτι όπου έμενε μόνη της στο χωριό Θυρέα Διδυμοτείχου.

Γύσω στις 8 το πρωί και ενώ περιπολούσαν στην περιοχή, οι δύο Συνοριοφύλακες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου αντιλήφθησαν την πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Έτρεξαν αμέσως στο σημείο και μπήκαν στο σπίτι όπου βρισκόταν μέσα στους καπνούς και τις φλόγες η ηλικιωμένη και την έβγαλαν έξω. Η φωτογραφία που βλέπετε και δημοσιεύει το Evrow-news.gr είναι από το εσωτερικό του σπιτιού.

Παράλληλα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Διδυμοτείχου η οποία έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά και άρχισε το έργο της κατάσβεσης της φωτιάς, η οποία όμως προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο σπίτι.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.