Αναβαθμίζεται το Άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας

Αναβαθμίζεται το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιάννη Βούρου και την συνδρομή της ΑΕΚ.

Μετά την ψήφιση των προτάσεων της παράταξης του Γιάννη Βούρου για τη διαxειριστική και τη συνολική αναβάθμιση του Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, άρχισε και η δουλειά. Σε συνέχεια της απαλλαγής του Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας από τα απορριμματοφόρα, με την παρέμβαση της ΑΕΚ και τότε η δουλειά συνεχίζεται. Εχει μπει για τα καλά μπροστά η επιχείρηση εξαφάνισης του τσιμέντου από το Αλσος, κόντρα σε όσα διαδίδονται κατά καιρούς για… επιχειρήσεις μέσα στο Αλσος.

Σήμερα, οι μπουλντόζες μπήκαν μπροστά για να γκρεμίσουν τα τσιμέντα είναι του παλιού ζωολογικού κήπου που τόσα χρόνια υπήρχαν μέσα στο Αλσος. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν τα πάντα ώστε να φυτευτούν καινούργια δέντρα στη θέση τους. Η συνολική αναδάσωση μάλιστα που θα γίνει θα είναι υπερδιπλάσια του ισοζυγίου πρασίνου που προβλέπεται.

Φυσικά, η προσπάθεια του Δήμου στηρίζεται από την ΑΕΚ προκειμένου να υπάρξει ένα Αλσος πραγματικό κόσμημα.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τις εργασίες στο Αλσος:enwsi.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.